Några trevliga etanolkaminer

Med en etanolkamin slipper ni rök, lukt och sot samtidigt som de har flera andra fördelar som att de är enkla att flytta mellan rum, estetisk fina och enkla att installera. Anledningarna till att inte vilja installera en etanolkamin i sitt hem är få. De ser ganska underbara ut och är mycket enkla att flytta runt, något som är omöjligt med andra typer av kaminer. Med etanolspisar blir det svårt att säga att de endast ska användas utomhus eller inomhus, då möjligheten finns att använda dem på båda ställen. Enkelheten att spisarna inte kräver någon el, skorsten eller speciell koppling för att fungera gör att användningsområdena blir flera.

En annan fantastisk produkt från Infire är industrial, kaminen som kommer lysa upp ditt hem på bästa sätt. Produkten kan skryta med en enkel men elegant design som kommer att krydda din dekor på bästa sätt. Med sin 1 meter breda och 50 cm höga design intar Industrial en central plats i ert hem. Kaminen kräver ingen installation eller elektrisk anslutning för att fungera. Istället kan du placera den mitt i rummet och du kan njuta av de utsökta bio-lågorna i cirka 4 timmar.

Brännaren är utrustad med keramiska fibrer som hjälper till att absorbera allt bränsle så att inget av det spills utanför. Det lätta och slitstarka polystonhöljet gör det lättare att flytta runt så att du kan fortsätta ändra utseendet på ditt hem ganska ofta. Slutligen tillåter etanol-eldstaden bränning i cirka 4 timmar med sin bränsletank på 1 liter.

Om du letar efter en blandning av traditionella och moderna stilar, kan Empire kanske vara något för dig. De gyllene lågorna som skyddas av ett genomskinligt härdat glas ger en touch av elegans och stil till alla hem. Empire finns endast i vit färg som har inslag av svart på lite olika ställen.

Empire är utrustad med samma teknik i brännaren som Industrial Den avancerade fibertekniken säkerställer att bränslet blir kvar i tanken, även om spisen är tippad. Detta hjälper till att skydda ditt hem. I själva verket kan du använda spisen inomhus eller utomhus. Detta beror på att eldstaden är en fristående enhet så det är enkelt att installera den, och vill man byta plats är det bara att göra det. Empire fungerar på samma sätt som alla andra manuella etanolkaminer, där du fyller brännaren med bränsle tills ni anser att brännaren har fått tillräckligt med bränsle. Maximal volym för Empire är cirka 0.7 liter vilket ger en brinntid på cirka 4 timmar. Ni kommer få en trevlig gul låga som brinner utan, lukt, rök och sot. Ingen skorsten kommer att behövas och kaminen kommer att vara väldigt uppskattad och trevlig i ert hem.

Letar ni efter en fristående etanolkamin hittar ni vårt utbud här.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg