Alla Produkter

Välj rätt typ av kamin för ert hem

Att välja rätt typ av kamin för ert hem kan ibland vara svårare sagt än gjort, men för att fatta rätt beslut kan det vara bra att läsa på lite om ämnet eller ringa oss. Vi tycker att etanolkaminer generellt sätt passar bra inomhus och gasolkaminer passar utomhus.

Här hittar ni alla våra produkter, vi har valt att lista samtliga av våra kaminer här både etanol-och-gaskaminer. Här hittar ni kanske inspiration till ett nytt husprojekt samt får en överblick av vad de olika produkterna kostar. Är ni intresserad av något utomhus rekommenderar vi våra gaskaminer medan om ni är sugna på något inomhus är etanolkaminer mycket enklare att använda sig av. En liten skillnad mellan gasol och etanolkaminer är att etanolkaminer inte kräver någon skorsten medan gasolkaminer kräver skorsten för att få användas inomhus.

Om ni står i valet om vilken typ av kamin ni ska ha, rekommenderar vi att ni väljer en gasolkamin för utomhusbruk och etanolkaminer för inomhusbruk. Vi har idag ett stort utbud av ett flertal etanolkaminer som kan byggas in i väggen, stå fritt, vara bordsplacerade och så vidare. Oavsett vad ni letar efter har vi förmodligen något som kommer att falla er rätt i smaken.

Snabb Kundservice

Alltid svar inom 24 timmar

Gratis Frakt

Leveranstid cirka 10 dagar

1 års garanti

Minst 1 års garanti på alla produkter